Partners

JuradonJuradon geeft juridisch advies en ondersteuning op maat. Bent u opzoek naar een oplossing voor een juridisch vraagstuk, advies over beleid, maar zoekt u bijvoorbeeld ook (tijdelijk) iemand voor administratieve werkzaamheden, dan bent u bij Juradon aan het juiste adres. Juradon staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en helpt u graag in de goede richting. Kijk op www.juradon.nl voor meer informatie.

Jespers photography

Jespers Photography is gespecialiseerd op het gebied van fotografie met paarden. Wij leveren professionele foto’s met een hoge kwaliteit. Een jarenlange ervaring met paarden en fotografie, gecombineerd met creativiteit en uw eigen inbreng leveren foto’s met een persoonlijk tintje. Op het moment dat u besluit om u dierbare viervoeter op de gevoelige plaat vast te laten leggen, bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op www.jespersphotography.com voor meer informatie.

 

Hoeveneind

Aan de rand van de Vrachelse Heiden ligt Stal Hoeveneind. Deze stal wordt beheert door Rick en Denise. Stal Hoeveneind is de ideale plaats om op een ontspannen manier te leren paardrijden. Met een top Agterbergbodem en instructeurs is er voor alle niveaus en leeftijden gepaste instructie. Daarbij wordt er ook pensionstalling aangeboden.