Afgelopen weekend heeft Kim Guadeloupe Beau uitgebracht in het ZZ Licht. Het was een succesvol debuut, want ze kwamen thuis met een overwinning van bijna 69%.

Kim: “Vorige week moesten we helaas indoor Oosteind afzeggen omdat Loupi niet helemaal fit was….. maar deze week toch maar op het laatste moment ons ZZ-licht debuut gemaakt. En hoe… Loup wint dik met bijna 69% ?? nog wat fouten die de score drukte,maar wat een paard ??? #Tessproducts#CCsaddlesolutions” 

Suzanne stelde onze Adamo dochter volgens de jury zeer goed voor. Ze hebben 80 Punten behaald bij Ibob test in Berlicum. Deze hoge score was dik verdiend. Voor het stappen 75 punten, draf 80 punten, galop 85 punten en voor haar gedragenheid/souplesse/werkwillendheid ook 80 punten. Nu moet Gefomia J komende centrale keuring nog een keer optreden aan de hand en als ze daar voldoende scoort hebben we er weer een elite merrie bij. (Zie foto, maar toen nog gereden door Denise).

Corina de Jong reed met Skyfall bijna 68% en ruim 65% de punten bij elkaar om ZZ Zwaar te mogen starten. Corina: “Hij liep ook echt super fijn. Ik ben blij dat ik een keer niet met 2 paarden in dezelfde ring heb gereden, waardoor ik me fijner kon concentreren wat ook resulteerde in een veel betere proef.”

Dit weekend hebben Chantal en Manon van Gils hun ZZ zwaar debuut gemaakt. “Wordt Gino 2e en 3e met 63,21 en 60 %!!! Falko was heel erg gespannen bij beide proeven en toch in de eerste proef een 5e plaats met 60,54 %. Tweede proef was helaas geen winstpunt maar toch tevreden!”

Een eerste en een tweede plaats was het resultaat voor Antoinette Bouman. Antoinette: “Nog even en we mogen Z starten. Jippie!?”