•  

    De collectie van veulens 2016 staat online. Na de foto- en filmdag zijn alle betrokken partijen achter de schermen aan de slag gegaan met het opgenomen materiaal. Inmiddels zijn de foto’s, pedigrees en veilingteksten afgerond en vanaf nu te bekijken! De video’s hopen wij hier zo spoedig mogelijk aan toe te voegen. (tip: gebruik Google Chrome als windows browser)

    ‘Like’ de Facebook-pagina (www.facebook.com/veulenveilingmiddennederland) en blijf zo snel en eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws!

    Net zoals voorgaande jaren zal Veulenveiling Midden-Nederland eveneens te volgen zijn via een Livestream. Dit jaar voegen wij hier een nieuwe dimensie aan toe: Dynamic Auction Information. Dit houdt in dat er op het scherm naast de livestream meer informatie wordt toegevoegd. Zo verschijnt er niet alleen een foto en veilingtekst van het veulen in beeld, maar ook de real-time biedprijs en kunnen mensen thuis ook zien in welke hoek er geboden wordt. Contacteer ons voor de mogelijkheden m.b.t. telefonisch bieden!

 

Bron: Veulenveiling Midden Nederland