Maarten is sinds lange tijd weer op wedstrijd geweest met Endreo. Ondanks deze langere periode pakten ze de draad meteen goed op door middel van een overwinning in het ZZ Licht in Houten. Ook de score van 68.72% mag er zijn.

Ook Eefje van Griensven scoorde goed tijdens de handicapwedstrijd ZZ Licht en Z2. Een duidelijke overwinning met ruim 65%. Eefje: “Ik krijg steeds meer controle in de proef wat ook resulteert in hele mooie changementen nu.”

Corina de Jong boekte drie overwinningen in het ZZ Licht en een tweede plaats. Zowel Skyfall als DoeMaar gaan steeds makkelijker door de proeven heen en zijn echt klaar om een stapje hoger te gaan starten.

Kim maakte met A’ha haar debuut in het Inter I. A’ha behaalde bijna 63% en was de enige combinatie die boven de 60% scoorde! Kim: “Het gaat A’ha steeds gemakkelijker af en het lijkt dat de wat zwaardere onderdelen geen probleem opleveren. Ik denk dat het ook niet lang gaat duren voordat we Inter II gaan starten. Hierdoor komt de Grand Prix echt in zicht. Het is weer heel fijn om op het hoogste niveau te gaan acteren.”

Ook in Rusland werd er weer gewonnen. De pupil van Svetlana behaalde een eerste en een tweede prijs in Moskou. Svetlana: “De Florencio dochter krijgt steeds meer vertrouwen. Ze heeft heel veel kwaliteit, maar is in het verleden wat geforceerd gereden, nu is ze ook in de proef goed geconcentreerd.”