Corina heeft haar nieuwe troef Ed (Zack) uitgebracht in het ZZ Licht en meteen twee overwinningen binnengehaald met 63,5% en 65%. Ook Juliette is met Iq (Dreamboy) voor het eerst Z I gestart. Juliette: “Het was best een beetje spannend voor de eerste keer, maar ze trok er super aan.” Ze behaalde met 218 en 222 punten ook een eerste plaats.  Ook mede-eigenaresse Christiana Pieterse had erg genoten van haar proef en was zeer tevreden.

Denise heeft een super leuke week achter de rug! Ze had drie dagen wedstrijd in Houten. “Flower Power werd twee keer 1ste in het ZZL,
Genève een keer 1ste en 3de in het ZZL, Flower Power won de ZZL kür en Genève werd 2de in de kür. Dit was een extra mooie afsluiting voor Flower Power. Ze is verkocht naar Thailand waar ze haar sportcarrière gaat voortzetten. Iedereen bedankt voor alle hulp thuis/wedstrijd en de gezelligheid! en Rabon voor het maken van de mooie kür.”

Lotte heeft haar eerste overwinning binnen in de U25 met Winner. Lotte: “Winner stond er fijn aan en ik kon met plezier de proef rijden.”

Kim heeft A’ha voor het eerst Inter II gestart en heeft zich direct geklasseerd voor de Grand Prix. Kim: “Leuk om voor de tweede maal in deze klasse uit te kunnen komen. Ik kijk er erg naar uit om verder te ontwikkelen in de Grand Prix met A’ha.”