De tweede Russische National Dressage Forum is gepland op 12-13 oktober 2013 en belooft een grote dag voor alle dressuur fans in Rusland te worden. Het evenement vindt plaats in Ruslands grootste Olympische arena, Bitza en wordt georganiseerd door Julia Slavina ‘s internationale paardenagentschap “Dressage Horses “.

Dit forum heeft een aantal vooraanstaande Russische en internationale sprekers. Onder hen zijn Dhr. Dieter Schule (Duitsland ), Frenk Jespers (Nederland), Tatiana Ushakova (Rusland, dressuur trainer en FEI jury), Olga Soboleva (Rusland , de officiële vertegenwoordiger van de Russische Hippische Sport Federatie, trainer van het Young Riders team), Alexander Korelova (internationale Grand Prix ruiter) en Rudolf Zeilinger (Duitsland).

Russisch dressuur heeft een enorme capaciteit in de groeifactor. Het forum is bedoeld om de grenzen van de ruiters uit te dagen, verhogen hun deskundigheid en hen te helpen om beter te analyseren en te leren van fouten .

Evenementen als deze genereren altijd openbaar belang voor de internationale dressuur -en dressuur onderwijs . De tweede Russische Dressage Forum is geen uitzondering, er is al enorme belangstelling gewekt onder Ruslands dressuur gemeenschap, zowel op amateur- als professioneel niveau .

Het Forum wordt ondersteund vanuit het Moscow Hippische Sport Federatie alsmede door Corton , Pavo en Api – San. Lees hier het artikel.