In Thailand waren Tom en Pak voor het eerst op wedstrijd met Tripple X (Voltaire). Na een lange reis van 15 uur arriveerde hij fit op de MaxWin competitie. Het was een lange tijd geleden dat Tripple zijn laatste wedstrijd heeft gelopen. Pak: “Toch hebben we het risico genomen om hem gelijk in de Prix st George te starten en dan gelijk in competitieverband. Tripple gaf het gevoel alsof hij in een echt wedstrijdritme zat. Er slopen enkele kleine foutjes in (keertwending in stap en teugels op maat maken). Hij draafde echt met een fijne veer en ik kreeg echt een heel goed gevoel!” De combinatie heeft de dag succesvol afgesloten met de overwinning en ruim 68%!

Misschien wordt Tripple ook ingezet voor de fokkerij. Hij is in Nederland NRPS goedgekeurd, dus dit is voor Thailand eigenlijk een hele mooie kans om de fokkerij verder op te bouwen. Tripple kan ook goed springen, is goed gefokt en Lichte Tour dressuur. ook de stallen van MaxWin hebben interesse in deze sympathieke hengst.

 

Anriëtte van Herwijnen was ook erg blij met haar jonge Rhodium. Ze heeft haar eerste winstpunten behaald in de klasse Z. Anriëtte: “Hij was erg goed geconcentreerd en had geen problemen met hetgeen er gevraagd werd, dus moet ik wel heel tevreden zijn.”