Afgelopen zondag werd voor het eerst onze stal de grote kerstshow gehouden.
Stampvol en geen plaats meer om te parkeren, kunnen niet anders zeggen dan dat dit evenement voor ons een groot succes was.

We zijn gestart met een groep fanatieke springers om 09:00 uur. Shena Meijwaard ging er op excellent verdiend met de eerste prijs vandoor. Na het springen kwamen de B dressuur ruiters met eigen paarden aan start. Bregje Witvliet met haar paard Valentina verreed een erg nette proef en behaalde met goede winstpunten de eerste plaats. Bregje mocht ook de wisselbeker in ontvangst nemen voor het behalen van de meeste punten van de dag. Teun de Both met Salar had gekozen om, als enige van de deelnemersgroep van de Stal Hoeveneind proef,  toch mee te strijden en beoordeeld te worden tussen de B ruiters met eigen paarden en krijgt hiervoor van ons een eervolle vermelding van deze prestatie!

In de pauze kregen we een zeer mooie show van het Stal Hoeveneind Carrousel team te zien. Het carrouselteam dat uit 6 leden bestaat , Anouck Stadhouders, Emma van Dam,
Meike Roelen, Anise Aarden, Lieke van Beek en Maartje Kloet hebben pas enkele weken geleden besloten om een carrouselteam op te starten, maar na intensief trainen hebben ze verkleed en op de gepaste muziek van Raveleijn een zeer leuke en mooie show weten neer te zetten! Na deze show reed er een grote groep ruiters de Stal Hoeveneind proef. Er werd erg goed gereden en dat konden we ook aan de punten merken deze lagen dicht bij elkaar, maar Mandy van Zantvoort die op Karin haar zeer nette proef reed werd dik verdiend eerste!

Tussen de deelnemers van de Stal Hoeveneind proef werd er een Pas de deux show gegeven. Suzanne op Pieter en Denise op Zippo. De Kerstmuziek knalde uit de boksen en deze 2 kerstvrouwen hadden volop plezier in het vermaken van de toeschouwers die volop mee stonden te swingen. Voor de grote kerstshow kwamen de ruiters aanbod die nog niet zo lang paardrijden. Deze groep reed dan ook een proef zonder galop en in een klein groepje, maar 2 van deze amazones reden de proef alleen. Harma Snijders en Lisa Peverelli.  Lisa met Hummie moesten helaas met een klein verschil de eerste plaats aan Harma met Karin geven die erg netjes haar proef uitreed. Marli Jansen werd van de groep ruiters eerste op Roosje en derde van deze rubriek. Op het hoogtepunt van deze dag hadden we de eer om het carrousel team van Manege Hilligersberg een clinic te zien verzorgen. 16 amazones verzorgde een mooie erg mooie show.
Er was geen plaats meer om te staan de kantine en bak waren gevuld met enthousiast publiek en helaas hebben we een aantal mensen niet meer binnen kunnen laten. Er werd uitleg gegeven over
het carrousel rijden door Antoinette Diks die het team begeleid hierna werd er op mooie rustige toekomst muziek en Kür gereden. Rob, Antoinette en alle amazones bedankt! Aansluitend werd de prijsuitreiking gehouden en werd er een parcours opgebouwd voor de menners die deze fantastische dag mochten afsluiten. Geheel verzorgt door Bernie en Suzanne Damen kwamen er  9 combinaties aanbod. Ad Voesenek met Anander had een scherpe tijd neergezet die door niemand meer werd verbeterd. Jantje Brouwers zorgen voor het nodige vermaak tijdens deze rubriek en had de stemming er bij de menners en toeschouwers goed inzitten.

Voor ons was deze kerstshow een groot succes! Wij hadden dit niet zonder al de hulp van vrijwilligers, vrienden, sponsoren en mensen die zomaar een handje hebben meegeholpen kunnen doen!!!! Wij willen dan ook het vrijwilligersteam van de Kerstshow en de sponsoren hartelijk bedanken met de inzet voor en na de show.