De Russische leerlingen waren weer succesvol in Moskou. Svetlana en Olga hadden hun toppers goed aan het lopen. Svetlana: “De vorige keer was Grandiaz teveel hengst en had ik er mijn handen vol aan, maar nu was hij helemaal ontspannen en bij de les. We scoorden ruim 68% bij alle drie de juryleden. Wat is het fijn om dit fantastische paard te mogen rijden. Tot nu toe heeft hij alle wedstrijden in de top drie gepresteerd met hoge scores.

Svetlana: “I love this photo! It was before I sat on Grandiazz to start warming up, I said to him, that he’s the best, the most handsome stallion on the planet Earth.”

 

 

 

 

 

Het was voor het eerst dat Olga na de trainingen met Frenk en Svetlana op wedstrijd ging. Een mooiere start kon ze zich niet voorstellen. Met een ruime overwinning en een score van ruim 66% behaalde ze haar gouden medaille. Niet alleen Olga en Svetlana waren trots, maar ook de eigenaren van deze Duitse merrie.

 

 

 

 

 

 

Ook Pak behaalde weer de nodige winstpunten met Survive met twee tweede plaatsen. Pak: “Er slopen wel iets teveel foutjes in deze proef vergeleken met de vorige keer, maar ik denk dat we nog een keer ZZ Licht starten en dan direct de overstap maken naar de Prix st George waar ik erg naar uit kijk. ”

 

 

 

 

 

 

Cat van Goethem heeft haar Duitse merrie weer voorgesteld in Bavel. Cat: “De eerste M1 proef liep ze eigenlijk wel foutloos door, waarbij ze ook een hoge score behaalde en deze klasse won. Ook in de M2 deed ze goed haar best, toch is dat nog een beetje pittig voor haar om alles kort achter elkaar in de proef aan elkaar te knopen. Desondanks hebben we er weer een winstpunt en overwinning bij.”

 

 

 

 De Roussou X Jazz dochter Atleet scoorde samen met Christiana 219 punten in het ZZ Licht met een tweede prijs. Christiana: “Hij ging fijn!”

 

 

 

 

 

 Eefje heeft enkele wedstrijden ZZ Licht gereden en ze heeft nu al genoeg punten voor het ZZ Zwaar! Eefje: “We hebben er weer een overwinning bij met diverse winstpunten. Hij blijft me positief verrassen. Ik ben benieuwd wat we in het ZZ Zwaar gaan presteren.”