Het was een indrukwekkend afscheid van Adrie in manege Buitenhorst. Meer dan 1000 vrienden en kennissen wisten de weg naar Buitenhorst te vinden. Vele mooie toespraken, getoonde video’s en foto’s herinnerden aan het prachtige maar veel te korte leven van Adrie. Hij zal altijd in onze gedachten blijven. Toch gaat alles verder, wat Adrie ook zeker wilde.

Kim was wederom succesvol met Guadeloupe Beau. Nu in Zwijndrecht in het ZZ Licht. Het werd hun derde overwinning in deze klasse. Kim: “Niet eerder voelde Loupie zo fijn aan bij het losrijden. Het was alsof dat we thuis waren. Ook in de ring bleef ze heel mooi gedragen. Voor het appuyeren kregen we zelfs negens. Ik dacht dat dit wel eens naar de 75% toe kon gaan. Het werd bijna 69% dat is natuurlijk toch een mooie score. Nummer 2 volgde op 40,5 punt achterstand, dus het was geen erg gulle jury, maar zijn commentaar klopte wel.”

Suzanne de Boer heeft haar laatste punten voor het Z2 binnen met haar paard Dior. Bij Stal van der Helm te Zoetermeer heeft ze haar 1e proef gereden met een mooie 2e plaats en 214p in de klasse Z1. Suzanne: “De changementen beheerst hij, dus nu op naar het Z2.”