Geslaagde wedstrijden en kerstshow Stal Hoeveneind.

Twee dagen lang was er veel belangstelling, veel gezelligheid en hele interessante, maar ook spectaculaire shows op Stal Hoeveneind.

Chantal van Gils was met haar¬†Gino (Uphill) eerste geworden bij de finale kringwedstrijd in Hulten. Na 3 keer 1e te zijn geworden zijn ze nu ook kringkampioen in de klasse Z2!! Daarmee zijn ze gekwalificeerd voor de halve finale van de Nederlandse Kampioenschappen. Chantal: “We doen het nu even rustig aan en daarna gaan we weer volop trainen voor de Kampioenschappen!”

Ook Maarten houdt zijn supervorm met Endreo vast. Hij wist zich gisteren wederom in de top te vestigen en met bijna 68%. Daarmee is hij geselecteerd voor de Kampioenschappen in het ZZ Licht. Hij behaalde in de voorselecties een schitterende tweede plaats.

Christiana Pieterse had haar Atleet ook heel fijn aan het lopen. Het gaat nu in de proeven ook veel beter aanvoelen en hij wil werken zoals hij dat thuis doet. Christiana: “Atleet (Rousseau) laat zich veel beter bewerken nu met de galop changementen. Er zijn nog enkele verbeteringspunten, maar die kunnen de scores alleen maar verhogen. Ik ben heel dik tevreden met de 221 punten.”