Naast Jorien van den Herik en Jan de Vries, zal ook Frank Kloppert zijn visie geven op een van de stellingen tijdens de ondernemersdag. De stelling waar Frank op zal reageren is “De toekomst zit in samenwerking”. Frank

 

 

 

 

Frank Kloppert is Uitgever van Pelican Media en overall eindverantwoordelijk voor alle publicaties. Na een vlotte carrière te hebben gemaakt bij de Volkskrant en reclamebureau PPGH, koos hij voor het ondernemerschap. In 1986 stond hij mede aan de wieg van het tijdschrift Quote. Vervolgens startte hij in 1988 met interieurmagazine Residence en in 1994 met automagazine CARROS. Deze twee zijn nog altijd – of wederom – onderdeel van Pelican Media.

 

Sinds 1994 is hij mede-verantwoordelijk voor vele publicaties van Pelican Custom. ‘Een tijdschrift geeft antwoord op vragen die je niet hebt gesteld. Het helpt je bij opdoen van ideeën. Het is een cadeautje, waarbij je los van de inhoud ook geniet van hoe het er uit ziet.’ Frank is zelf fervent liefhebber van het rijden van jachten.

 

Meer informatie over de ondernemersdag kunt u vinden op www.ondernemersdag.com.  U kunt zich via deze website ook inschrijven voor de ondernemersdag.

Om 14:00 uur wordt u ontvangen op de Culifair op Outdoor Gelderland. Hierna start het inhoudelijke programma met de drie sprekers. Ter afsluiting kunt u nog wat napraten met de aanwezigen en genieten van topsport bij Outdoor Gelderland, waar u wordt ontvangen op de VIP-loge. Uiteraard wordt u gedurende het gehele programma en de netwerkborrel voorzien van een hapje en een drankje.

We zien u graag terug op onze ondernemersdag!

Schermafbeelding 2014-05-26 om 09.43.27

Schermafbeelding 2014-05-26 om 09.43.51