De Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur trapt op woensdag 22 november af met de eerste competitiewedstrijd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Jaarlijks wordt er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe jaargang hengsten die zich voor het eerst in competitieverband presenteert.  Een unieke gelegenheid voor fokkers en andere geïnteresseerden om de jonge hengsten en een heel aantal topruiters in actie te zien.

De wedstrijd begint om 17 uur en wordt gejureerd door Mariette Sanders (juryvoorzitter) en Frenk Jespers. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen op het KWPN-centrum in Ermelo, of de wedstrijd volgen via KWPN.tv.

De Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur kent ook dit jaar drie wedstrijden die verspreid zijn door het land. Na Ermelo volgt in december het Limburgse Kronenberg en in januari kunnen de noordelijke fokkers de hengsten in Zuidbroek aanschouwen. De finale is tijdens de KWPN Stallion Show die traditiegetrouw in het eerste weekend van februari plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch.

De startlijsten staan nu online!